26 واحد صنعتی همدان از تملک بانک خارج شد

به گزارش مجله سرگرمی، استاندار همدان گفت: در سالجاری 26 واحد صنعتی که توسط بانک ها تملک شده بود، دوباره به عرصه کار و فعالیت برگشتند.

26 واحد صنعتی همدان از تملک بانک خارج شد

به گزارش خبرنگاران، سیدسعید شاهرخی امروز در شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد اقتصاد مقاومتی استان همدان با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه در استان همدان وفاق، همدلی و اتحاد برای خدمت به مردم وجود دارد، اظهار کرد: تمام توجه و اهتمام مدیران استانی برطرف مسائل مردم است و کمترین حاشیه در همدان وجود دارد.

وی با بیان اینکه اولویت اول استان با تاسی از سیاست های دولت و تاکیدات در حوزه اشتغال آفرینی معیشت، اشتغال و رونق فراوری است، افزود: سند 3 ساله استان بابهره گیری موثر از ظرفیت های موجود مبتنی بر اسناد و گردآوری دیدگاه های مختلف برای توسعه استان تببین شده است.

استاندار همدان با بیان اینکه در سند 3 ساله همدان مزیت های استان به صورت ریز و شهرستانی شناسایی شده است، افزود: با اجرای سند راهبردی 3 ساله استان بخش عمده ای از برنامه ششم در همدان محقق خواهد شد و این سند میثاق بین نمایندگان همدان در مجلس شورای اسلامی و مدیران مختلف اجرایی استان است.

شاهرخی با بیان اینکه سرمایه گذاری یکی از بخش های مهم سند راهبردی 3 ساله استان است، مطرح نمود: برای تحقق برنامه های راهبردی استان سالیانه 5 هزار میلیارد سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی صورت خواهد گرفت و این سرمایه گزاری برای توسعه زیرساخت ها هزینه می گردد.

وی با بیان اینکه اشتغال آفرینی بخش دیگر سندراهبردی سند 3 ساله همدان است، گفت: براساس سرمایه گذاری های اجرا شده سالیانه 20 هزار شغل پایدار در استان همدان ایجاد خواهد شد و سهم هر دستگاه در این زمینه مشخص است.

شاهرخی با بیان اینکه 550 واحد سرمایه گذاری جدید در حوزه صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و کشاورزی در حال ساخت است، توضیح داد: ایجاد سرمایه گذاری جدید و ارتقای واحدهای موجود و شناسایی واحدهای راکد از اولویت های استان در سند راهبردی 3 ساله است.

وی با بیان اینکه 910 واحد در حوزه صنعت و معدن وجود دارد که 30 تا 60 درصد فعال هستند، گفت: 841 واحد در حوزه کشاورزی و 280 واحد گردشگری در همدان وجود دارد.

استاندار همدان با بیان اینکه 29 هزار کارگاه صنعتی در رشته های مختلف در همدان وجود دارد، افزود: در سالجاری 26 واحد صنعتی که توسط بانک ها تملک شده بود، دوباره به عرصه کار و فعالیت برگشتند.

شاهرخی با بیان اینکه در حوزه صنعت، معدن و تجارت هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار برای فرآوری سنگ تخصیص داده شده است، گفت: کارگروه برطرف موانع فراوری در استان هزار و512 مصوبه برای برطرف مسائل حوزه فراوری دارد.

وی با بیان اینکه تعامل خوبی بین بخش خصوصی و دولت وجود دارد، افزود: 546 پروژه استان همدان به بخش خصوصی واگذار شده که سد خرمرود تویسرکان یکی از مهمترین پروژه ها است.

وی با بیان اینکه در حوزه صرفه جویی از آب برنامه ششم باید 10 درصد از آب مصرفی کشاورزی کاهش پیدا کند، ادامه داد: در سال 97 حدود 107 هکتار گلخانه در همدان وجود داشت که طبق برنامه ریزی های اجرا شده طی 3 سال 210 هکتار به گلخانه های قبلی اضافه خواهد شد.

وی باابراز رضایتمندی از عملکرد بانک های استان همدان بیان نمود: سقف اختیارات بانک ها محدود است و باعث کندی در پرداخت تسهیلات می گردد.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 48706

به "26 واحد صنعتی همدان از تملک بانک خارج شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "26 واحد صنعتی همدان از تملک بانک خارج شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید