تداوم نظارت های بهداشتی طرح سلامت نوروزی در همدان
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، رشید حیدری مقدم گفت: طرح سلامت نوروزی با توجه به اهمیت کنترل و بازرسی بهداشتی مراکز تهیه، طبخ، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی حساس بین راهی و مراکز اقامتی و سیاحتی و در راستای تحقق اهداف کلان وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی برای تأمین و حفظ سلامتی مردم و دسترسی به غذای ایمن و سالم در ایام تعطیلات نوروزی از 15 اسفند ماه جاری تا 17 فروردین سال 98 با حضور 240 نفر از بازرسان بهداشت محیط استان همدان اجرا می گردد.
وی گفت: تمام مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن بین راهی، مجتمع خدمات و رفاهی، سرویس های بهداشتی پارک ها، اماکن گردشگری و پایانه های مسافربری در ایام نوروز حداقل یک بار بازدید و برای اماکن حساس حداقل 2 مرتبه بازدید انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: در مراکز فرآوری مواد غذایی نظیر قنادی، فست فودی ها، چلوکبابی ها، رستوران ها و لبنیاتی ها، نانوایی ها و غیره نمونه برداری انجام و به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو ارسال می گردد تا از نظر میکروبی و شیمیایی صلاحیت مصرف آنها آنالیز گردد.
حیدری مقدم اعلام کرد: بازرسان بهداشت محیط در بازرسی اماکن حساس از تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح برای آنالیز وضعیت بهداشتی استفاده خواهند کرد.
منبع: خبرگزاری مهرrugozar.ir: مجله روگذر: مجله اخبار گردشگری
fastnote.ir: یادداشت سریع: گلچین اخبار و مقالات روز